Non-ferromaterialen

JP metals is specialist in het verwerken en vermarkten van non-ferromaterialen. Wij kopen en verkopen vrijwel alle kwaliteiten in. Tegen scherpe, actuele prijzen. U kunt rekenen op een professionele en snelle afhandeling.

Koper

JP Metals verwerkt en verhandelt alle soorten koper: rood gemengd koper, oude koperen leidingen, bovenleidingdraad, granulaat, condensors, maar ook nieuwe afvallen zoals elektrolytisch koperen strippen, buizen en plaatafval.

Aluminium

JP Metals verwerkt en verhandelt alle soorten oud aluminium: geslagen aluminium, gegoten aluminium, profielen, velgen, draaisels en offset platen, maar bijvoorbeeld ook aluminium folies en vele nadere kwaliteiten aluminium
Aluminium is een relatief zacht non-ferro metaal, meestal zilverkleurig. Ook kan het geverfd of gelakt zijn. Het is een veel voorkomend metaal en wordt gebruikt in verschillende industrieën. Met name omdat het licht, sterk en makkelijk te vormen is.
De prijs van de verschillende aluminiumsoorten is mede afhankelijk van de kwaliteit, de koers van aluminium op de London Metal Exchange en uiteraard ook van vraag en aanbod.

Neem contact met ons op